آنتی بیوتیک های بتا لاکتام
الف) پنیسیلین ها :Penicillin s
دارای حلقه تیازولیدون و بتالاکتام در ساختمان خود می باشند
وجود حلقه بتا لاکتام برای ایجاد اثرات لازم است
بعضی میکروب ها باترشح آنزیم بتالاکتاماز ( پنی سلیناز ) باعث باز شدن حلقه و ازبین رفتن اثر
پنی سلین ها می شوند
باز شدن حلقه باعث ایجاد اسید پنی سیلوئیک می شود ( نور و حرارت نیز این ماده را میتواند تولید نماید)
اسید پنی سیلوئیک عامل اصلی بروز حساسیت نسبت به پنی سلین ها می باشد
انواع پنی سلین ها: توسط قارچ ها تولید شده و باکتریوسید می باشند
لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-106760-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%be%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%be%d9%88%db%8c%d9%86%d8%aa-%d8%a2%d9%86%d8%aa%d9%8a-%d8%a8%d9%8a%d9%88%d8%aa%d9%8a%d9%83-%d9%87%d8%a7-11-%d8%a7%d8%b3/
- ۹۵/۰۶/۳۰