لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه2
گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تبریز در طی مطالعات دوره فوق دکترای خود در دانشگاه واگنینگن هلند موفق به ابداع این روش شده است.
این پژوهشگ گفت: با ابداع این روش می&zwnj توان آردهایی با کیفیت متوسط به پایین را به آردهایی با کیفیت مطلوب و با قیمت تمام شده کمتر تبدیل
لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-108326-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%ac%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%a7%d8%b2/
- ۹۵/۰۷/۰۶